Gastvrij genieten

Schoolstraat 8
7051 DC Varsseveld
0315 – 84 09 97
info@gastvrijgenieten.nl

  /  Onze mogelijkheden

ONS TERRAS

Kom bij Enzovoort genieten van een gezellige borrel, fijne high tea of een heerlijk diner op ons fijne terras aan de achterzijde van Enzovoort of in ons restaurant. We serveren er van vrijdag tot en met zondag vanaf 15.00 uur borrel en high tea, diner serveren we op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.

Benieuwd naar onze borrel- en dinerkaart? Die vindt u hieronder. Wilt u zeker zijn van een plekje op ons terras of in het restaurant? Reserveer dan een plekje via de button op onze website, bel naar 0315 – 840997 of mail naar info@gastvrijgenieten.nl.

ONS RESTAURANT

Liever binnen genieten van al het lekkers uit onze keuken? Dat kan uiteraard! Van donderdag tot en zondag ontvangen we u vanaf 17.00 uur graag gastvrij in ons restaurant.

Reserveren kan via deze website of door te bellen naar 0315 – 840997 of een mail te sturen naar info@gastvrijgenieten.nl.

ENZOVOORT

Enzovoort, de naam zegt het al. Er is meer mogelijk! Zo kunt ook thuis genieten van het lekkers van Enzovoort. We hebben veel geleerd op het gebied van thuismaaltijden in de twee lockdowns vanwege corona. Deze kennis zetten we nu in om u ook thuis te kunnen laten genieten van het lekkers van Enzovoort. Er is veel mogelijk, van borrelplanken tot aan brunches en van buffetten tot aan onze trailer met bijvoorbeeld Champignons Dordogne!

Daarnaast verzorgen we graag uw feestje, kunt u bij ons terecht voor een smakelijke high tea en verzorgen we met regelmaat de leukste evenementen. Wilt u op de hoogte blijven van dit alles, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief via info@gastvrijgenieten.nl.

Gastvrij genieten

Zodra we weer open mogen verrast onze keukenbrigade u graag met een wisselend drie-gangen keuze menu voor €31,50 en serveert daarnaast een aantal vaste toppers. Een topper zoals spareribs verlaat de kaart niet, het menu daarentegen wisselt iedere twee maanden, zodat we u keer op keer weer mogen verrassen met de leukste en lekkerste gerechten. Uiteraard zorgen we voor bijpassende wijnen, de fijnste (speciaal) biertjes en vergeten we ook de non-alcoholische genieter niet.

vakantie-enzovoort