Gastvrij genieten

Schoolstraat 8
7051 DC Varsseveld
0315 – 84 09 97
info@gastvrijgenieten.nl

hightea-highbeer-highwine-achterhoek-arrangement

Geniet van een high wine

Zin in heerlijke hapjes gecombineerd met een wijntje? Kom bij Enzovoort genieten van onze high wine! Met deze high wine in Varsseveld is het genieten van het goede leven. Tijdens deze high wine kan je genieten van drie glazen wijn met huisgemaakte bijpassende hapjes. Op zoek naar een uitje voor een gezellige avond met vriendinnen of een avond met collega’s in de Achterhoek? Met deze heerlijke high wine zit je zeker goed. Binnen dit arrangement kan je genieten van drie glazen wijn en bijpassende hapjes voor € 24,50 per persoon. Zin om te komen genieten? Dan horen wij dat graag minimaal 24 uur vooraf.

speciale biertjes met onze High beer

Tijd voor de lekkerste speciaal biertjes in de Achterhoek, kies voor ons high beer arrangement! Op zoek naar een leuk uitje met kameraden, collega’s of familie? Met het high beer arrangement van Enzovoort geniet je van drie heerlijke speciaal biertjes met bijpassende huisgemaakte hapjes. Borrelen in goed gezelschap doe je in Varsseveld. Heb je zin in een gezellige avond met een high beer? Dan horen wij dat graag minimaal 24 uur vooraf. Dit arrangement bestaat uit drie speciaal biertjes en de lekkerste bijpassende hapjes voor € 26,50 per persoon.

Onze borrelplanken

Tijd voor een gezellige borrelavond met vrienden, familie of partner in de Achterhoek? Kom dan langs bij Enzovoort in Varsseveld. Laat je verrassen en kies voor een lekkere borrel, een goed glas wijn of een speciaal biertje en combineer dit met onze borrelplank vol met hartige hapjes. Genieten doe je samen met onze goedgevulde borrelplank voor € 9,50 per persoon.