Gastvrij genieten

Schoolstraat 8
7051 DC Varsseveld
0315 – 84 09 97
info@gastvrijgenieten.nl

bedrijfsfeest-catering-achterhoek

Alles voor het bedrijfsfeest

Een opening van een bedrijf, jubileum of kerstborrel in het verschiet en geen zin om alles zelf te regelen? Bij Enzovoort bent u aan het juiste adres! We hebben een prachtig restaurant in de Achterhoek waar u terecht kunt, maar tevens komen we net zo graag bij u. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van evenementen en partijen is geen uitdaging ons te groot en maken we er samen met u graag een geslaagd feest van. Waarbij we uiteraard rekening houden met al uw wensen op het gebied van eten, drinken, aankleding, entertainment etcetera.

Vergaderen bij Enzovoort

In alle rust vergaderen gecombineerd met het Gastvrije Genieten van Enzovoort? Geen probleem! We zijn namelijk niet alleen restaurant, maar bieden u tevens een prachtige vergaderlocatie in de Achterhoek. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u met groepen gebruikmaken van zowel ons restaurant als het zaaltje ENZO. Wilt u vergaderen op momenten dat het restaurant geopend is, dan kunt u terecht in het zaaltje. Uiteraard combineren we het nuttige graag met het aangename en bieden we ontbijt, lunch en/of diner aan tijdens uw vergadering. Afsluiten met een borrel en een rijkelijk gevulde borrelplank? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Interesse? Neem vooral contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek om zo tot een passend aanbod te komen.

Zakelijke lunch in de Achterhoek

Geen mogelijkheden om intern een lunch te laten verzorgen of op zoek naar variatie? Denk eens aan Enzovoort. Vanaf 8 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste lunches in de Achterhoek. Deze kunt u in ons restaurant nuttigen op alle dagen van de week (hierover wel graag vooraf even contact met ons opnemen), maar tevens bezorgen we deze gratis, inclusief borden en bestek, binnen een straal van 5 kilometer. Al vanaf € 13,50 per persoon verzorgen wij een combinatie van verse sap, rijkelijk belegde broodjes, huisgemaakte soep en een warm item. Uiteraard kan dit aangepast en aangevuld worden naar uw wens.

Een ander idee? Neem vooral contact met ons op, we sparren graag met u!