Gastvrij genieten

Schoolstraat 8
7051 DC Varsseveld
0315 – 84 09 97
info@gastvrijgenieten.nl

bruiloft-catering-achterhoek
bruiloft-feest-achterhoek-varsseveld

Tijd voor een feestje?

Iets te vieren? Jarig, jubileum, buurtborrel, babyshower, Abraham of Sarah gezien of een andere reden voor een feestje? Wij ontzorgen jou graag! Of je er nu voor kiest het feestje bij ons plaats te laten vinden, bij je thuis of op een andere locatie, wij helpen je er graag mee. Dit kan in de vorm zijn van het verzorgen van koude en warme hapjes, een rijkelijk gevulde borrelplank of een buffet, maar een barbecue bij jou in de tuin behoort ook tot de mogelijkheden.

 

OP LOCATIE BIJ ENZOVOORT?

We hebben een klein zaaltje bij Enzovoort geschikt voor 20 á 30 personen waarvan je 7 dagen in de week gebruik kunt maken, daarnaast kan je buiten onze reguliere openingsdagen ook terecht in ons restaurant voor besloten feesten, partijen, bijeenkomsten of anders. Hier kunnen we, afhankelijk van de invulling, tot maximaal 120 mensen herbergen.

 

BIJ JOU THUIS OF OP EEN ANDERE LOCATIE?

We gaan graag op pad! Voel je daarom vooral niet bezwaard wanneer je wel wilt vieren, maar niet bij Enzovoort. We denken graag  mee over de invulling van het feestje op het gebied van meubilair, tenten, muziek, aankleding en verzorgen óók op locatie eten en drinken.

Verliefd, verloofd… TROUWEN!

Bruidsparen die op zoek zijn naar een creatieve cateraar die luistert naar alle wensen, meedenkt, maar ook kritisch durft te zijn, zijn bij Enzovoort aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben we vanuit diverse perspectieven de nodige ervaring opgebouwd die we graag gebruiken om de perfecte dag te organiseren. Van een klein feestje bij Enzovoort tot een knallend tentfeest en van een festivalbruiloft op ons terras tot een intieme bruiloft in je achtertuin, we verzorgen het graag.