Gastvrij genieten

Schoolstraat 8
7051 DC Varsseveld
0315 – 84 09 97
info@gastvrijgenieten.nl

MAAK KENNIS MET ONS

Als je jaren droomt over het starten van een eigen bedrijf in de horeca, daarvoor diverse plannen geschreven en verschillende panden bezocht hebt, hoe mooi is het dan om uiteindelijk in je eigen woonplaats dát te beginnen waar je al die jaren over droomde. In september 2019 openden de deuren van Enzovoort, een fijne plek in hartje Varsseveld om te genieten van eten en drinken. Gelegen op 50 meter van Winkel &Zo, de naamgever van het restaurant. Winkel &Zo, de leukste cadeauwinkel van Varsseveld, was ons andere bedrijf en wordt inmiddels gerund door een enthousiaste opvolger. Vanuit &Zo is het een kleine stap naar &Zovoort, wat uiteindelijk Enzovoort werd.

Bij Enzovoort kunt u naast lekker eten en drinken ook terecht voor een besloten vergadering of een kleine trouwerij, maar net zo lief organiseren we uw personeelsfeest op een externe locatie of bouwen we een feestje tijdens onze avonden met live muziek. Kortom er is veel mogelijk: eten, drinken, feesten, vergaderen, ENZOVOORT!

Samen met ons team van medewerkers proberen we het u altijd naar uw zin te maken. Of u nu voor een kop koffie op ons terras komt of voor een heerlijk drie-gangen diner, ons doel is u te laten genieten op een gastvrije wijze. Zin om dit te komen ervaren? Reserveer hier een tafeltje. Mocht u meer willen weten over feestjes, vergaderingen of een andere reden hebben om contact met ons op nemen, hier vindt u alle gegevens.